2011. október 29., szombat

2 corona 1913 osztrák - Jelenlegi ára: 1 500 Ft

A képen látható nagyon szép állapotban!
Nézze meg az egyéb termékeimet is!  
A kép az eladásra kerülő termékről készült, tehát amit a képen lát, azt kapja. Átutalás után ajánlott elsőbbségi levélben küldöm a megnyert tételt. (400. -Ft) Értékesebb küldeményt a vevő kérésére érdemes érték biztosítva küldeni, de ez a vevő előre kérje. Fizetés banki átutalással, vagy piros utalvánnyal, utánvéttel nem küldöm.
Köszönöm, hogy benéztél. : )
Arra törekszem, hogy a vevő elégedett legyen a megvásárolt termékkel a kézhezvétel után is és elégedetten használja hosszú időn keresztül. Igyekszem ezért korrekt leírást és fényképeket feltenni e célból.
A képek szkenneléssel készültek, így kérlek, vedd figyelembe, mert nem tükrözi vissza az érme valódi csillogását! A termékeim között akad egyedi készítésű forgalmi sor is, amelyet magam állítok össze. Ha bármilyen gond merül fel, kérlek, keressünk megoldást mindenki megelégedésére.
Licitet csak különlegesen indokolt esetben törlök, mert nincs erre időm és további gondokat is felvet, főleg ha már más is licitált az adott aukción. Ezért kérlek, csak akkor licitálj, ha komolyan is gondolod. Köszönöm, hogy elolvastad. : -)
Igyekszem mindent gondosan csomagolni, hogy szállítás közben ne sérüljön. Sima levélként a díj 200-250 Ft, de így csak 1000 Ft-os értékhatárig ajánlom a küldeményt és csak ha kicsi, könnyű. Sima levélként csak a vevő felelősségére adom fel az árut, mert ha bármi okból elvész, semmit sem lehet tenni. A küldemény meg nem érkezéséből eredően nem tudok reklamációt és negatív értékelést elfogadni. Pontos postai díjat a licit lezárása után tudok mondani! / Ez leginkább a sorokra értendő/ Ajánlott küldemény díja súlytól függően 500-800 Ft. Ebben az esetben a felelősség az enyém és a postáé, a vevőt kár nem érheti.


Jelenlegi ára: 1 500 Ft

Az aukció vége: 2011-11-02 17:16
. 2 corona 1913 osztrák - Jelenlegi ára: 1 500 Ft

Fontos